Over ons

Besseling & ALL Techniek is opgericht in 1984 met als doelstelling machinebouw en onderhoud. Daarnaast heeft Besseling & ALL Techniek diverse machines ontworpen en in grote aantallen gefabriceerd zoals: hogedruk pompunits, plantmachines, oogstwagens, etc. In 1989 zijn wij gestart met het ontwikkelen van kasdekwassers.

Hogedruk pompunitHogedruk pompunitHogedruk pompunitHogedruk pompunitTankunitLelie plantmachinePlantmachineLelie oogstwagenLelie schubmachinePlantentafelsAlstroemeria oogstwagenTrogwagens

Besseling & ALL Techniek produceerde vanaf het begin van de jaren negentig meer dan honderd kasdekwassers van het model Rotowas. Nieuwe ideeën en technieken resulteerden in een nieuw model dekwasser: Roofmaster Light. Het bleek vanaf het eerste moment een groot succes. Inmiddels heeft Besseling & ALL Techniek honderden Roofmaster Light dekwassers geproduceerd, die wereldwijd helpen de productie van glasteeltgewassen te optimaliseren en veel kostbare arbeidstijd besparen.

De doelstelling van Besseling & ALL Techniek is in de loop der tijd niet veranderd maar de activiteiten wel. Door de toenemende schaalvergroting in de glastuinbouw is de bouw van dekwassers en het onderhoud ervan de belangrijkste activiteit geworden. Met een enthousiast en vakbekwaam team worden dekwassers van engineering tot in bedrijfstelling in eigen beheer wereldwijd uitgevoerd.

Hans Stedehouder – Eigenaar / Directeur

Rotowas dekwasser (1992)Roofmaster Light dekwasser nr. 1 (2003)Roofmaster Light dekwassersDe werkplaatsRoofmaster Light kasdek wassysteem laden in een containerDe assemblage van een Roofmaster Light dekwasser